Inför gymnasievalet

Boka in en prova-på-dag

Vecka 4 & 5 har du möjlighet att följa med en klass på deras lektioner, proväta i matsalen och känna in stämningen på skolan.

Läs mer om Prova-på-dag på Celsius

Välkommen till Öppet Hus!

Den 2/2 kl 18-20 håller vi öppet för besökare. Då berättar vi mer om våra program, om idrottsutbildningen, om vår skola. Välkommen!

Läs mer om Öppet Hus

Bli bättre på schack under din gymnasietid

Vill du bli bättre på schack under din gymnasietid? Från och med hösten 2022 kan du träna tillsammans med likasinnade hos oss och få handledning av några av Sveriges bästa schackspelare.

Läs mer om Bli bättre på schack under din gymnasietid

Celsiusskolan i ett nötskal!

I den här filmen finns allt du behöver veta om våra program, idrottsutbildningar, ensemble och elevkår!

Läs mer om Film om Celsius

På den här sidan kan du klicka dig vidare till en mängd användbar information. På respektive programsida (länkar finns här ovanför) hittar du mer information om de fyra nationella program vi erbjuder. Där finns inspelade programpresentationer, programstrukturer, poängplaner, FAQs och några korta intervjuer med elever. Här ovan finner du också en länk till våra idrottsutbildningar där vi har sammanfattat allt du behöver veta om våra idrottsutbildningar. Här ovan finns också länkar som tar dig direkt till övergripande info om Celsiusskolan, och till vår SYV- sida där du kan få svar på övergripande frågor om att läsa på gymnasiet.  

I filmen här nedan får du träffa några celsiuselever och höra dem berätta om vår skola.  

Om du har frågor om det som rapporterats i media om framtida förändringar för idrottsutbildningar så finns det en text om det här

Om du sedan lägger några minuter till på att surfa runt på hemsidan kan du ta till dig en mängd nyttig information om vårt fina bibliotek, om matsalen och kökets matfilosofi, om vårt elevhälsoteam och om elevkårens verksamhet.

Om du därefter inte har fått svar på alla dina frågor om vår skolverksamhet mailar du någon av våra rektorer enligt nedan. 

För frågor om Försäljnings- och serviceprogrammet:

Jörgen Norman, enhetsrektor

Ingrid Jonsson, programrektor HA & FS

För frågor om Ekonomiprogrammet: 

Emma Edbom Sjöö, programrektor för EK

För frågor om Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammet:

Sofia Höglund, programrektor för NA och SAM

Om det är specialidrotten du har frågor om:

Henrik Gaddefors,verksamhetschef, RIG/NIU/LIU

Elin Bergblom, Elitidrottskoordinator

Sist men inte minst: om du är nyfiken på hur det ser ut i våra lokaler visar vi hur det ser ut i korridorer, uppehållsrum, matsal och salar i bildspelet nedan. 

Föregående Nästa
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
Uppdaterad: