Inför gymnasievalet

2020 är ett annorlunda år i världen, i Sverige, i Uppsala och skolorna måste anpassa sig. På grund av rådande pandemi kan vi inte hålla några fysiska Öppna Hus i år. I stället har vi fyllt hemsidan med filmer om vår fina skola,  programpresentationer, intervjuer med elever och vanliga frågor om vår verksamhet. Som komplement till det håller vi ett digitalt Öppet Hus den 3/2 kl 18-19. 

På den här sidan kan du klicka dig vidare till en mängd användbar information. På respektive programsida (länkar finns här ovanför) hittar du mer information om de fyra nationella program vi erbjuder. Där finns inspelade programpresentationer, programstrukturer, poängplaner, FAQs och några korta intervjuer med elever. Här ovan finner du också en länk till våra idrottsutbildningar där vi har sammanfattat allt du behöver veta om våra idrottsutbildningar. Här ovan finns också länkar som tar dig direkt till övergripande info om Celsiusskolan, och till vår SYV- sida där du kan få svar på övergripande frågor om att läsa på gymnasiet.  

I filmen här nedan får du träffa några celsiuselever och höra dem berätta om vår skola.  

Om du har frågor om det som rapporterats i media om framtida förändringar för idrottsutbildningar så finns det en text om det här

Om du sedan lägger några minuter till på att surfa runt på hemsidan kan du ta till dig en mängd nyttig information om vårt fina bibliotek, om matsalen och kökets matfilosofi, om vårt elevhälsoteam och om elevkårens verksamhet.

Om du därefter inte har fått svar på alla dina frågor om vår skolverksamhet mailar du någon av våra studie-och yrkesvägledare eller programrektorer enligt nedan.  

För frågor om handelsprogrammet:

Jörgen Norman, programrektor för HA och enhetsrektor

Lisa Christiernin, studie-och-yrkesvägledare

För frågor om ekonomiprogrammet: 

Emma Edbom Sjöö, programrektor för EK

Susanne Borg, studie- och yrkesvägledare

För frågor om samhällsvetenskapsprogrammet: 

Rikard Nolgren, programrektor för SA

Susanne Borg, studie- och yrkesvägledare

För frågor om naturvetenskapsprogrammet:

Sofia Höglund, programrektor för NA

Lisa Christiernin, studie-och-yrkesvägledare

Om det är specialidrotten du har frågor om kan du maila Elin eller Henrik enligt nedan:

Henrik Gaddefors,verksamhetschef, RIG/NIU/LIU

Elin Bergblom, Elitidrottskoordinator

Den 3/2 kommer Elin och Henrik att finnas tillgänglig i nedanstående mötesrum:

Här träffar du Elin och Henrik och kan diskutera specialidrotterna!.

Sist men inte minst: om du är nyfiken på hur det ser ut i våra lokaler visar vi hur det ser ut i korridorer, uppehållsrum, matsal och salar i bildspelet nedan. 

Föregående Nästa
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
Uppdaterad: